HATAY / YAYLADAĞI - Sebenoba Hacı Fuat Yılmaz Ortaokulu

Şbt

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Şbt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili yapacağımız Bursluluk Sınavının  başvuruları başladı.

Ock

2024 İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURU VE UYGULAMA KLAVUZU YAYINLANDI.

Ara

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem 2. yazılı sınavlarından bakanlığımız tarafından yapılacak olan, 6. sınıf Türkçe ve matematik dersleri için 26 Aralık 2023 Salı günü ülke genelinde uygulanacaktır.

Ekm

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ KAPSAMINDA MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ SAYIN DOÇ. DR. BERNA ÇATIKKAŞ 09/10/2023 PAZARTESİ GÜNÜ KONUĞUMUZ OLACAKTIR.